Számolj velünk!

Appelar szolgáltatóknak

Az Apppelar víziója, hogy a termeléshez kötődő piaci szereplők sikeressége a jövőben, a termelők információ igényének kiszolgálásán múlik. Ezért született az Appelar Connect, egy ingyenes kommunikációs szolgáltatás a mezőgazdasági ellátási lánc résztvevőinek.

Az Appelar Connect egy olyan internet alapú kommunikációs csatorna, amely alkalmas az információk célzott, ellenőrizhető átadására és fogadására. Valós idejű betekintést nyújt a partner gazdálkodási folyamataiba, szervezhetőbbé-hatékonyabbá teszi az ügyfelek kiszolgálását, biztosítja a kiemelkedő fontosságú információk azonnali elérését az Appelar applikáció segítségével.

A mezőgazdasági termeléssel kapcsolatos hatékonysági, jövedelmezőségi, környezetvédelmi, egészségügyi, adminisztrációs elvárások folyamatos változásai a tradicionális művelési folyamatok átalakulásához vezetnek. Az eredményes gazdálkodáshoz már nem elég a magas minőségű alapanyagok-eszközök alkalmazása, ezzel egyenértékű az alkalmazáshoz szükséges tudás megszerzése is. Részesei vagyunk a folyamatnak, ahogyan a termeléshez kapcsolódó információ azonos értékűvé válik a felhasznált alapanyagokkal és eszközökkel, majd később a legfontosabb elem lesz.

Szeretnél csatlakozni?